Hírek

Egy lehetőség, amit nem fog kihagyni!

2013. június 28-án Győrben, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban elektromos és hibrid meghajtású járművek tesztnapja lesz, amelyre szeretettel várjuk azokat a cégképviselőket és magánembereket, akik nem csak a televízióból és az újságcikkekből szeretnék megismerni ezeket a járműveket, hanem személyesen ki is akarják próbálni! Aki már vezetett plug-in hibrid vagy tisztán elektromos hajtású autót, elektromos mopedet, rollert vagy kerékpárt az tudja, hogy egy új korszak jött el a közlekedésben.

A kiállítók nem csak katalógusadatokkal készülnek a látogatók fogadására, hanem bemutatják, hogy az általános vélekedésekkel ellentétben a hibrid vagy az elektromos mobilitás hosszabb távon és városi viszonylatban is gazdaságos. Nem csak Európa nyugati felén, de hazánkban is!

Mit is lehet tesztelni?

Ha cégképviselőként érkezik, akkor biztosan a Toyota hibridjeit vagy a Magyarországon a héten bemutatásra kerülő, teljesen elektromos hajtású Nissan Leaf-et vagy éppen a tiszta elektromos hajtással is használható Opel Amperát fogja kipróbálni. Ezekhez a járművekhez ajánlott az előzetes időpont foglalás, melyet név, cégnév és mobilszám megadásával kezdeményezhet a zeroplatform@gmail.com e-mail címen.

 

Ha egyszemélyes, könnyed, de mégis környezetbarát haladásra vágyik akkor a Leier Ecoline termékpalettájáról választ elektromos kerékpárt vagy rollert tesztelésre. Bevásárláshoz vagy kisebb tárgyak szállításához  ideális a Fülöp Manufaktúra 3 kerekű elektromos mopedje, ami szintén kipróbálható lesz.

 

Teljesen mindegy, hogy esni fog-e az eső vagy hét ágra süt a nap, a MOBILIS fedett parkolójában kiállított járművek megtekintése és kipróbálása mindenki számára hasznos és tanulságos lehet. Ha pedig valamelyik jármű megtetszett, azt akár meg is vásárolhatja! 

A program letölthető IDE kattintva.

 

A REZIPE projekt a Central Europe Programban az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásában valósul meg.

 

Közösség